Hjem  » Bøger

Håb og engagement

Håb og engagement  
Håb og engagement

Beskrivelse

Håb og engagement er en bog for alle, der beskæftiger sig med livs- og karrierevejledning.

Bogen er gennemsyret af den grundholdning, at der er håb for alle - også for dem, der kun oplever håbløshed og ikke kan se nogen udvej.

Den rammer lige ned i den danske virkeligheds krav om fokus på bl.a. unge med særlige behov, ledige borgere og alle andre, der synes tabt af ræset og slået ud af den krævende og omtumlede virkelighed. Dermed bringer bogen også håb til vejledere, som kæmper med fortvivlelse og kynisme, og som ønsker at genvinde troen på, at det er muligt at hjælpe de mennesker, de har engageret sig i.

Håb og engagement er en inspirerende og praktisk bog med masser af øvelser og idéer, der er lige til at gå til og anvende i praksis. Den viser vej til en personcentreret, løsningsfokuseret tilgang, der respektfuldt engagerer mennesker netop dér, hvor de er engageret i livet, og udruster dem til at foretage deres livs- og karriererejse med værdighed - uanset hvilke udfordringer de står over for.

 

“Nogle unge kæmper med multibarrierer i deres dagligdag. Denne hjertevarme bog slår fast, at vejledningen skal skabe håb om en vej til en uddannelse og job.”

Keld Andersen, folkeskolen.dk

 

 

Titel: Håb og engagement

Forfatter: Gray R Poehnell, Norman E Amundson

ISBN: 978-87-609-2463-7

Udgivelsesår: 2012

Sideantal: 284

 

Bestil ordre
152 på lager

Samlet pris:
Dkr 498,00