Hjem  » Bøger

At vejlede i fællesskaber og grupper

At vejlede i fællesskaber og grupper  
At vejlede i fællesskaber og grupper

Beskrivelse

Hvordan griber man vejledning i fællesskaber an - praktisk og metodisk?

Bogen præsenterer en ny pædagogisk model for vejledning i fællesskaber. Fem udvalgte metoder til gruppevejledning præsenteres og sammenlignes, og forfatterne behandler og diskuterer særligt etiske problemstillinger i forhold til vejledning i fællesskaber og grupper.

At vejlede i fællesskaber og grupper giver overblik, redskaber og inspiration til en menings- og betydningsfuld vejledning. Bogen udfolder mulighederne og gør det overskueligt at komme i gang med kollektiv vejledning.

At vejlede i fællesskaber og grupper henvender sig til karrierevejledere, vejledningsstuderende og undervisere; uddannelses- og erhvervsvejledere, ungevejledere, gennemførelsesvejledere, fastholdelsesvejledere/medarbejdere, e-vejledere, lærere, konsulenter og sagsbehandlere i jobcentre, kommuner og private virksomheder.

 

“Vi både studerer og arbejder mere i gruppefællesskaber end tidligere. Der er derfor et øget behov for relevant litteratur om professionel vejledning i disse fællesskaber. Denne bog giver vejledere en god faglig ballast samt gode redskaber til denne vejledning..”

Lektørudtalelse fra DBC

 

 

Titel: At vejlede i fællesskaber og grupper

Forfatter: Rie Thomsen, Randi Boelskifte Skovhus, Rita Buhl

ISBN: 978-87-609-2553-5

Udgivelsesår: 2019

Sideantal: 151

Bestil ordre
158 på lager

Samlet pris:
Dkr 299,00